Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Космічний потенціал криється в техніці

Космічний потенціал криється в техніціУкраїна стимулюватиме розвиток космічної галузі за рахунок внутрішніх замовлень. Про це заявив Прем’єр-міністр Микола Азаров під час відвідання Державного підприємства «Виробниче об’єднання «Київприлад» і додав, що це, зокрема, передбачено Державною програмою активізації економічного розвитку на 2013—2014 роки.

Крім того, Микола Азаров ознайомився зі зразками обладнання, яке виробляє «Київприлад» у рамках підготовки до пуску ракети-носія «Циклон-4» на бразильському космодромі Алкантара, приладами автоматики управління для російських транспортно-вантажних космічних кораблів «Союз» та «Прогрес-М», пристроями мікропроцесорного релейного захисту високовольтних мереж та обладнанням захисту від коротких замикань та інших аварій, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

Слід зазначити, що під час розширеного засідання Кабінету Міністрів глава уряду заявив, що безумовним пріоритетом Держпрограми є просування вітчизняної продукції на зовнішніх ринках. Так, цього року уряд пропонує застосувати низку механізмів державної підтримки, зокрема: запровадження державного страхування ризиків експортерів; підтримки підприємств-експортерів на умовах кредитування; широке використання дипломатичних можливостей держави для просування продукції національних виробників на зовнішніх ринках. У цьому контексті Микола Азаров зазначив, що у рамках програми експорт космічної техніки зросте на 20%.

Попри останні негаразди, пов’язані з «Морським стартом», надійність української космічної техніки, на думку Прем’єра, вища, ніж у конкурентів. Адже збої в роботі можливі у всіх технічних схемах.

«Навіть така найбільш високонадійна і високотехнологічна галузь, як космічна, ніде немає прикладів роботи — ні в Америці, ні в Європі, ні в Китаї, ні в Росії, ні в нас, — щоб усе працювало без збоїв. У високотехнологічних програмах і проектах, на превеликий жаль, є такі моменти. З цього не треба робити абсолютно жодних трагедій», — сказав М. Азаров.

Він наголосив, що в кожній ситуації потрібно ретельно розбиратися. «Треба детально розбиратися, що стало причиною, як цю причину усунути», — сказав Прем’єр.

За його словами, слід довести, що відсоток відмов у роботі української космічної техніки мінімальний. «Порівняно з конкурентами надійніша наша техніка, іншого рецепта придумати неможливо. А на переговорах з нашими партнерами, звичайно, ми ці позиції відстоюватимемо», — запевнив Микола Азаров.

Урядовий Кур'єр

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

Ещё материал по теме: