Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Інвестиції активізують товарообіг

Інвестиції активізують товарообіг

Вітчизняний уряд вважає Киргизьку Республіку одним із найважливіших економічних партнерів у Середній Азії

У Києві відбулося третє засідання Спільної міжурядової українсько-киргизької комісії з питань співробітництва. Голова української частини комісії, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник так окреслив мету роботи: «Ми повинні домогтися стабільного зростання товарообігу між нашими країнами, вдосконалити договірно-правову базу. Поглиблення двостороннього співробітництва — одне з головних завдань комісії».

Нині накопичилося чимало важливих питань у торговельно-економічній сфері, сферах сільського господарства, транспорту та охорони здоров’я. Вимагають розгляду й ухвалення спільних рішень питання співпраці в галузі культури, енергетики, підприємництва та освіти.

«Особливий акцент слід зосередити на співпраці між діловими колами наших країн, що істотно збільшить обсяги товарообігу. Українсько-киргизька ділова рада — хороша платформа для здійснення цього завдання», — додав Геннадій Темник.

На його переконання, одне з пріоритетних завдань уряду — розвиток інвестиційної діяльності, створення вільного доступу до всіх сегментів ринку. Президентською Програмою економічних реформ на 2010—2014 роки визначені основні напрями розвитку та підтримки підприємництва, зокрема в дозвільній системі, сфері ліцензування та запровадженні організаційно-нової системи обслуговування за принципом «єдиного вікна». Велика увага приділятиметься поліпшенню ділового клімату.

«Виходячи з економічних інтересів України, розвиток відносин із Киргизькою Республікою ми розглядаємо як один із найважливіших напрямів зовнішньоекономічної політики в регіоні Середньої Азії», — наголосив міністр.

Утім, нинішній рівень двосторонньої торгівлі не відповідає економічному потенціалу обох країн. Структуру експортно-імпортних операцій слід розширювати завдяки зростанню і обсягів киргизького імпорту, і розширенню номенклатури експорту товарів українського походження з високим ступенем переробки в Киргизстані.

У свою чергу голова киргизької частини комісії, міністр економіки Киргизької Республіки Темір Сарієв відзначив позитивну динаміку розвитку торговельно-економічної співпраці між обома країнами. Він висловив переконання, що з кожним роком експортно-імпортні показники зростатимуть. Також він поінформував про зацікавленість Киргизької Республіки в залученні українського бізнесу до реалізації крупних інфраструктурних проектів і проектів у галузях сільського господарства й туризму.

За результатами роботи було підписано Протокол третього засідання Спільної міжурядової українсько-киргизької комісії. З українського боку його підписав Геннадій Темник, з киргизького — Темір Сарієв.

По завершенні процедури сторони відзначили взаємну зацікавленість у подальшому розвитку партнерської співпраці, повідомляє прес-служба Мінрегіону.

«Ми обговорили широке коло питань двостороннього співробітництва та міжнародної політики. Переговори пройшли у конструктивній і дружній атмосфері. Окреслено досить амбітні наміри сторін щодо співпраці у галузях, де є взаємна зацікавленість», — резюмував Геннадій Темник.

Урядовий Кур'єр

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

Ещё материал по теме: