Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Про доцільність підготовки спільного з Кредитною установою для відбудови (KfW) проекту МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  • 20.09.2013  № 1113
  • Про доцільність підготовки спільного з Кредитною установою для відбудови (KfW) проекту "Муніципальне водне господарство м. Чернівці, стадія 1"

    Відповідно до пункту 10 Порядку ініціювання, підготовки та реалізації проектів економічного і соціального розвитку України, що підтримуються міжнародними фінансовими організаціями( 1027-2008-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.11.2008 № 1027, та за результатами експертизи проектної пропозиції щодо ініціювання спільного з Кредитною установою для відбудови (KfW) проекту "Муніципальне водне господарство м. Чернівці, стадія 1", проведеної Мінрегіоном, Мінфіном, Мін'юстом, Мінприроди, Держземагентством, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, та Чернівецькою обласною державною адміністрацією, НАКАЗУЮ:

    1. Визнати доцільною підготовку спільного з Кредитною установою для відбудови (KfW) проекту "Муніципальне водне господарство м. Чернівці, стадія 1".

    2. Визначити виконавчий комітет Чернівецької міської ради спільно із Чернівецькою обласною державною адміністрацією відповідальними виконавцями зазначеного проекту.

    3. Надати відповідальним виконавцям рекомендації ( v1113731-13 ) щодо заходів, яких пропонується вжити під час підготовки та реалізації проекту "Муніципальне водне господарство м. Чернівці, стадія 1", наведені в додатку.

    4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Максюту А. А.

    Міністр економічного розвитку і торгівлі України

    І. М. Прасолов

    Додаток до наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України 20.09.2013 № 1113

    РЕКОМЕНДАЦІЇ, що надаються відповідальним виконавцям щодо заходів, яких пропонується вжити під час підготовки та реалізації проекту "Муніципальне водне господарство м. Чернівці, стадія 1"

    1. Виконавчому комітету Чернівецької міської ради вжити заходів щодо забезпечення контролю за цільовим та ефективним використанням бенефіціаром (комунальне підприємство "Чернівціводоканал" (м. Чернівці) кредитних коштів Кредитної установи для відбудови (KfW) під час реалізації проекту "Муніципальне водне господарство м. Чернівці, стадія 1" (далі — проект).

    2. Виконавчому комітету Чернівецької міської ради спільно з комунальним підприємством "Чернівціводоканал" забезпечити складання плану закупівель у рамках проекту з урахуванням кваліфікації вітчизняних виробників та постачальників і подати його на розгляд до Мінекономрозвитку.

    3. Чернівецькій обласній державній адміністрації спільно з виконавчим комітетом Чернівецької міської ради та комунальним підприємством "Чернівціводоканал" з метою забезпечення участі в міжнародних конкурсних торгах вітчизняних виробників та постачальників організувати в рамках проекту масштабну інформаційну кампанію шляхом розміщення оголошень в офіційних і спеціалізованих друкованих виданнях з масовим накладом, орієнтованих на відповідну цільову аудиторію.

    4. Виконавчому комітету Чернівецької міської ради спільно з комунальним підприємством "Чернівціводоканал" під час розроблення проектної документації врахувати вимоги Законів України "Про охорону навколишнього природного середовища"( 1264-12 ), "Про екологічну експертизу"( 45/95-ВР ), Державних будівельних норм (ДБН А.2.2-1-2003 "Склад і зміст матеріалів оцінки впливів на навколишнє середовище (ОВНС) при проектуванні і будівництві підприємств, будинків і споруд"), постанови Кабінету Міністрів України від 27.07.95 № 554( 554-95-п ) "Про перелік видів діяльності та об'єктів, що становлять підвищену екологічну небезпеку" (із змінами) та інших нормативних документів.

    5. Виконавчому комітету Чернівецької міської ради спільно з комунальним підприємством "Чернівціводоканал" під час підготовки проекту до проведення переговорів та підписання міжнародного договору забезпечити розроблення та надання Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, інвестиційної програми відповідно до вимог законодавства України з метою їх схвалення Комісією та включення до розрахунку тарифу на комунальні послуги інвестиційної складової, яка надасть змогу комунальному підприємству "Чернівціводоканал" здійснювати вчасне та в повному обсязі погашення й обслуговування кредиту.

    6. Виконавчому комітету Чернівецької міської ради спільно з комунальним підприємством "Чернівціводоканал" під час підготовки проекту до проведення переговорів та підписання міжнародного договору узгодити з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, питання щодо включення її стороною субкредитної угоди з метою забезпечення затвердження економічно обґрунтованого тарифу на послуги з водопостачання та водовідведення для комунального підприємства "Чернівціводоканал" з включенням до розрахунку тарифу інвестиційної складової, яка надасть змогу здійснювати вчасне та в повному обсязі погашення й обслуговування кредиту, за умови своєчасного розроблення та надання комунальним підприємством "Чернівціводоканал" до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, інвестиційної програми відповідно до вимог законодавства України.

    7. Виконавчому комітету Чернівецької міської ради та комунальному підприємству "Чернівціводоканал" з метою усунення інституційних ризиків забезпечити підвищення рівня знань працівників, що братимуть участь у підготовці та реалізації проекту, шляхом проведення навчальних семінарів та тренінгів, у тому числі в частині підготовки проектної та тендерної документації, для уникнення в подальшому використання послуг іноземних консультантів за рахунок коштів кредиту та/або технічної допомоги.

    8. Чернівецькій обласній державній адміністрації спільно з виконавчим комітетом Чернівецької міської ради та комунальним підприємством "Чернівціводоканал" під час підготовки до проведення офіційних переговорів з Урядом Федеративної Республіки Німеччина щодо укладення міжнародних договорів за проектом забезпечити розроблення та погодження в установленому законодавством України порядку документів, зазначених у додатку 3 до Порядку ініціювання, підготовки та реалізації проектів економічного і соціального розвитку України( 1027-2008-п ), що підтримуються міжнародними фінансовими організаціями( 1027-2008-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.11.2008 № 1027 (далі — Порядок).

    9. Чернівецькій обласній державній адміністрації на виконання пункту 2 § 33 Регламенту Кабінету Міністрів України( 950-2007-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, забезпечити внесення до Кабінету Міністрів України повного пакета документів, передбачених додатком 3 до Порядку( 1027-2008-п ), для проведення офіційних переговорів з Урядом Федеративної Республіки Німеччина щодо укладення міжнародних договорів за проектом.

    10. Чернівецькій обласній державній адміністрації спільно з виконавчим комітетом Чернівецької міської ради після підписання уповноваженою особою міжнародного договору забезпечити надання такого договору та його автентичного перекладу на українську мову Кабінетові Міністрів України, Мін'юсту, Мінекономрозвитку, Мінфіну і МЗС, а також після надходження висновку Мін'юсту щодо здійснення внутрішньодержавної процедури, необхідної для набрання чинності зазначеним договором, подання МЗС погоджених з Мінекономрозвитку, Мінфіном, іншими заінтересованими суб'єктами пропозицій стосовно його ратифікації згідно з пунктом 23 Порядку( 1027-2008-п ).

    11. Чернівецькій обласній державній адміністрації спільно з виконавчим комітетом Чернівецької міської ради після набрання чинності законом України про ратифікацію міжнародного договору та надходження від Кредитної установи для відбудови (KfW) повідомлення про набрання чинності цим договором забезпечити надання МЗС оригіналу договору разом із повідомленням Кредитної установи для відбудови (KfW) про набрання ним чинності відповідно до пункту 25 Порядку( 1027-2008-п ).

    Заступник начальника управління співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями — начальник відділу інвестиційних проектів міжнародних фінансових організацій

    О. О. Ромодан

    Юридичний портал Справедливість

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

    Ещё материал по теме: