Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Деякі питання реалізації проекту соціально-економічного розвитку “Оновлення рухомого складу тролейбусного парку Хмельницького комунального підприємства “Електротранс”, Кабінет Міністрів УкраїниКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА

від 11 грудня 2013 р. № 908 Київ

Деякі питання реалізації проекту соціально-економічного розвитку "Оновлення рухомого складу тролейбусного парку Хмельницького комунального підприємства "Електротранс"

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Схвалити проект соціально-економічного розвитку "Оновлення рухомого складу тролейбусного парку Хмельницького комунального підприємства "Електротранс" (далі — проект розвитку) з такими основними техніко-економічними показниками:

  • нові тролейбуси, придбані у вітчизняних виробників, одиниць
  • -

  • 46
  • загальна вартість, тис. гривень
  • -

  • 80000
  • у тому числі за рахунок коштів кредиту, залученого під державні гарантії
  • -

  • 80000
  • 2. Затвердити Умови надання у 2013 році державних гарантій для забезпечення виконання боргових зобов’язань управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради за запозиченням, що залучається для реалізації проекту соціально-економічного розвитку "Оновлення рухомого складу тролейбусного парку Хмельницького комунального підприємства "Електротранс" ( 908-2013-п ), що додаються.

    3. Уповноважити Міністра фінансів підписувати документи щодо надання державної гарантії за запозиченням, що залучається для реалізації проекту розвитку.

    4. Міністерству фінансів під час складання проекту Державного бюджету України на відповідний рік передбачати кошти для погашення та обслуговування запозичення, що залучається для реалізації проекту розвитку.

    Прем'єр-міністр України

    М. АЗАРОВ

    Інд. 70

    ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2013 р. № 908

    УМОВИ надання у 2013 році державних гарантій для забезпечення виконання боргових зобов’язань управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради за запозиченням, що залучається для реалізації проекту соціально-економічного розвитку "Оновлення рухомого складу тролейбусного парку Хмельницького комунального підприємства "Електротранс"

    1. Ці Умови регулюють відносини, пов’язані з наданням державних гарантій для забезпечення виконання боргових зобов’язань управління житлово-комунального господарства Хмельницької міськради (далі — позичальник) за запозиченням, залученим за кредитним договором, укладеним з банком-кредитором на суму, що не перевищує 80000 тис. гривень (далі — запозичення), для реалізації проекту соціально-економічного розвитку "Оновлення рухомого складу тролейбусного парку Хмельницького комунального підприємства "Електротранс" (далі — проект розвитку).

    2. Державні гарантії надаються Кабінетом Міністрів України для забезпечення виконання боргових зобов’язань позичальника за кредитним договором, зазначеним у пункті 1 цих Умов.

    Запозичення здійснюється за умови, якщо ефективна відсоткова ставка не перевищує 10 відсотків річних.

    Строк користування запозиченням не повинен перевищувати 10 років.

    Видатки для реалізації проекту розвитку за рахунок запозичення здійснюються позичальником за кодом тимчасової класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів, визначеним рішенням Хмельницької міськради.

    Витрати, пов’язані з поверненням та обслуговуванням запозичення, здійснюються:

    у розмірі 50 відсотків суми, що підлягає сплаті відповідно до графіка платежів за кредитним договором, — за рахунок коштів державного бюджету( 5515-17 ), передбачених за програмою 3511590 "Обслуговування та погашення зобов’язань за залученими коштами під державні гарантії для здійснення капітальних видатків розпорядниками бюджетних коштів";

    інші витрати — за рахунок коштів міського бюджету м. Хмельницького.

    3. Забезпеченням виконання зобов’язань позичальника за надання державної гарантії є майно (46 тролейбусів), що придбавається за рахунок запозичення, загальною вартістю до 80000 тис. гривень.

    4. Плата за надання державних гарантій встановлюється в розмірі 1 гривні.

    5. Для надання державних гарантій позичальник подає Мінфіну такі документи:

    1) проект кредитного договору для його погодження;

    2) копії рішень Хмельницької міськради про:

    надання позичальникові повноважень щодо залучення кредиту під державні гарантії для реалізації проекту розвитку;

    зобов’язання Хмельницької міськради передбачити у міському бюджеті м. Хмельницького на 2013 рік та наступні роки видатки на повернення та обслуговування залученого під державні гарантії кредиту, а також для внесення до державного бюджету плати за надання державних гарантій;

  • згоду на надання майнового забезпечення виконання зобов’язань за державною гарантією;
  • зобов’язання Хмельницької міськради передбачити у міському бюджеті м. Хмельницького видатки на реалізацію проекту розвитку в разі збільшення його кошторисної вартості.

    6. Мінфін, позичальник та Хмельницька міськрада до надання державних гарантій укладають договір про погашення заборгованості за виконання зобов’язань за державною гарантією.

    Юридичний портал Справедливість

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

    Ещё материал по теме: