Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Турецьких водіїв від морозів рятують працівники ДАІ Новоазовська

Турецьких водіїв від морозів рятують працівники ДАІ НовоазовськаНа Донеччині інспектори ДАІ вже добу опікуються водіями-іноземцями п’ятьох вантажівок, які через вкрай складні погодні умови не можуть поки що продовжити рух.

Нинішня зима на Донеччині показала свій крутий норов — стовпчик термометра показує за — 20ºС, на дорогах ожеледиця, снігові перемети. Більшість автомобілістів вже встигли відчути на собі, як непросто пересуватися по дорогах у таку погоду. Як показали останні дні, не всяка техніка може витримати такі холоди і подолати снігові замети.

Саме ці снігові перешкоди при температурі — 24ºС, в полон яких потрапили автодороги половини області, внесли корективи в життєзабезпечення регіону. Заметені снігом дороги позбавляють можливості дістатися від одного населеного пункту до іншого, до того ж приховують безліч снігових пасток, в які раз за разом потрапляють водії.

Зовсім не розраховували на такий перебіг подій водії з Туреччини, які везли вантаж в Маріуполь. Вимушена зупинка п'яти довгомірів трапилася на трасі «Одеса-Мелітополь-Новоазовськ» в Новоазовському районі біля села Самсонове. Через снігові перемети вантажівки не змогли продовжити рух, водії прийняли рішення зупинитися та почекати, коли дорогу розчистять.

Виявили стоячі довгоміри працівники ДАІ Новоазовського району, коли об'їжджали автодороги району для виявлення тих автомобілів та водіїв, які потрапили в зимові пастки. У даному випадку під'їхати до самих вантажівок не виявилося можливим, і правоохоронці кілька сотень метрів пробиралися пішки до замерзаючих водіїв. Коли потрібна допомога — знання мов не обов'язкове. Працівники ДАІ та водії з Туреччини чудово зрозуміли один одного. Найголовніше — не дати замерзнути, нагодувати. Ось вже добу (29-30 січня) кожні 2-3 години співробітники ДАІ приходять до водіїв, щоб дізнатися, як вони себе почувають, приносять продукти, чай, теплі речі.

Залишати свій транспорт з вантажем турецькі водії категорично відмовляються, не глушать двигуни, що працюють на дизельному паливі. У водіїв вже є домовленість з ДАІ , що до вечора в разі потреби правоохоронці доставлять паливо.

Новоазовський район в області — далеко не єдиний, де співробітники ДАІ допомагають водіям у складних погодних умовах. За минулу добу Державтоінспекцією спільно зі службою порятунку та працівниками дорожніх та комунальних організацій надано допомогу з відновлення руху більш ніж 200 транспортним засобам, які потрапили в снігові замети. 90 осіб з числа водіїв та пасажирів евакуйовані в пункти обігріву (АЗС , придорожні магазини і т. д.).

Щоб не опинитися на дорозі в подібній ситуації, ДАІ рекомендує автомобілістам в сильні морози утримуватись від далеких міжміських поїздок, тим більше — в нічний час. Якщо ж неприємність в дорозі все ж таки відбулася , — необхідно відразу ж звернутися за допомогою в екстрені служби і до співробітників ДАІ, які в такі дні посилено патрулюють всі заміські траси, щоб вчасно врятувати тих, хто потребує допомоги.

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

Ещё материал по теме: