Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

У стінах Львівської «політехніки» обговорили шляхи попередження ДТП за участю студентської молоді

У стінах Львівської «політехніки» обговорили шляхи попередження ДТП за участю студентської молодіУ національному університеті «Львівська політехніка» відбулось обговорення надзвичайно важливого питання — як запобігти дорожньо-транспортному травматизму серед студентів.

Інспектор сектору з профілактичної роботи відділу Державтоінспекції Львова, капітан міліції Людмила Ліб, розповіла присутнім про стан аварійності в місті та основні причини ДТП, у які потрапляє молодь.

Вона зауважила, що цього року у Львові спостерігається збільшення кількості автопригод із постраждалими. Загалом, у місті внаслідок ДТП травмувалися близько трьох сотень людей, у тому числі — сорок неповнолітніх.

Найчастіше у Львові стаються наїзди на пішоходів, до того ж кожна третя така пригода відбувається саме з вини перехожих. Були й випадки, коли під колеса авто потрапляли студенти.

«Найбільш типові «помилки», які допускають пішоходи, — це перехід вулиці у невстановленому місці або раптовий вихід на проїзну частину дороги, — відзначила капітан міліції Людмила Ліб, — Тому саме на ці порушення слід звернути увагу студентської молоді».

Влітку у місті вже традиційно більшає кількість дорожніх аварій за участю «двохколісного» транспорту. І доволі часто у такі пригоди потрапляють саме молоді люди.

Юні велосипедисти, як правило, проявляють неуважність, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, а водії мотоциклів та скутерів — перевищують швидкість, часто забувають одягнути мотошолом.

Представниця ДАІ наголосила: водії «двохколісних» — вкрай вразлива категорія учасників дорожнього руху, тому їм слід бути якомога обережнішими на дорозі та обов’язково користуватися пасивними засобами захисту.

Серед студентів чимало й тих, хто вже сідає за кермо автомобіля. Як свідчить статистика, близько тридцяти відсотків ДТП із постраждалими стається з вини недосвідчених водіїв, стаж керування яких — не більше п’яти років. Тож, юним керманичам потрібно, перш за все, дотримуватися безпечної швидкості руху, уважно стежити за дорожньою обстановкою.

«Дуже сподіваюсь, що наша молодь демонструватиме лише гарний приклад поведінки на дорозі та ніколи не потраплятиме у ДТП», — підсумувала представниця Державтоінспекції.

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

Ещё материал по теме: