Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Про Порядок нарахування та виплати одноразової грошової винагороди членам комісій з всеукраїнського референдуму, Центральна виборча комісіяЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

  • від 18 березня 2013 року № 51
  • Про Порядок нарахування та виплати одноразової грошової винагороди членам комісій з всеукраїнського референдуму

    Відповідно до частини першої статті 44( 5475-17 ), частини третьої статті 61 Закону України( 5475-17 ) "Про всеукраїнський референдум", враховуючи положення постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2004 року № 966( 966-2004-п ) "Про умови оплати праці членів виборчих комісій, комісій всеукраїнського референдуму", керуючись статтями 11 — 13( 1932-15 ), пунктом 4 статті 17( 1932-15 ), пунктом 13 статті 20 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Затвердити Порядок нарахування та виплати одноразової грошової винагороди членам комісій з всеукраїнського референдуму (додається).

    2. Цю постанову надіслати окружним комісіям з всеукраїнського референдуму після їх утворення та оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

    Голова Центральної виборчої комісії

    В. ШАПОВАЛ

    Додаток до постанови Центральної виборчої комісії від 18 березня 2013 року № 51

    ПОРЯДОК нарахування та виплати одноразової грошової винагороди членам комісій з всеукраїнського референдуму

    I. Загальні положення

    1. Цей Порядок регулює питання нарахування та виплати одноразової грошової винагороди членам комісій з всеукраїнського референдуму.

    2. Одноразова грошова винагорода членам комісій з всеукраїнського референдуму може бути нарахована лише один раз після встановлення окружною комісією з всеукраїнського референдуму підсумків голосування в територіальному окрузі референдуму.

    3. Одноразова грошова винагорода не є обов’язковою виплатою.

    II. Нарахування одноразової грошової винагороди

    1. Одноразова грошова винагорода членам комісій з всеукраїнського референдуму нараховується та виплачується виключно за наявності загальної економії фонду оплати праці, передбаченого кошторисом видатків відповідної окружної комісії з всеукраїнського референдуму, згідно з прийнятим комісією рішенням тим членам комісії, які брали активну участь у її роботі, незалежно від того, на платній чи на не платній основі вони працюють у відповідній комісії.

    2. Розмір одноразової грошової винагороди членам комісії з всеукраїнського референдуму визначається на засіданні цієї комісії за поданням її голови (у разі його відсутності — заступника голови) і залежить від особистого внеску кожного члена комісії у її діяльність, про що приймається відповідне рішення.

    3. Постанова дільничної комісії з всеукраїнського референдуму про нарахування та виплату одноразової грошової винагороди затверджується рішенням відповідної окружної комісії з всеукраїнського референдуму.

    4. Розмір одноразової грошової винагороди членам комісій з всеукраїнського референдуму не може перевищувати розміру місячної заробітної плати, встановленого постановою Кабінету Міністрів України від 28 липня 2004 року № 966( 966-2004-п ) "Про умови оплати праці членів виборчих комісій, комісій всеукраїнського референдуму", за посадами, які вони займають у цих комісіях.

    III. Виплата одноразової грошової винагороди

    1. Виплата одноразової грошової винагороди членам комісій з всеукраїнського референдуму здійснюється за рахунок коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку і проведення всеукраїнського референдуму, згідно із затвердженими Центральною виборчою комісією єдиними кошторисами видатків окружних комісій з всеукраїнського референдуму для підготовки і проведення всеукраїнського референдуму.

    2. Інші питання виплати одноразової грошової винагороди членам комісій з всеукраїнського референдуму, не врегульовані цим Порядком, вирішуються відповідно до законодавства України.

    3. Особи, винні у порушенні цього Порядку, несуть відповідальність згідно із законодавством України.

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Юридичний портал Справедливість

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

    Ещё материал по теме: