Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Новий міст запрацює наступного року

Новий міст запрацює наступного року

У Запоріжжі набирає обертів реалізація інфраструктурних проектів

Цього року уряд виділив на продовження будівництва нового мосту в Запоріжжі 800 мільйонів гривень. Уже виплачено перший транш — 183 мільйони, завдяки чому активізовано будівництво. Це підтвердив віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул, оглядаючи будівельний майданчик під час робочої поїздки в область.

— Запорізький мостовий перехід через Дніпро — стратегічний об’єкт державного значення, бо є частиною міжнародного європейського маршруту, що проходить від Норвегії через Росію до України, — зазначив віце-прем’єр. — Пуск цієї автомагістралі підвищить транзитний потенціал як області, так і країни загалом.

Наразі основний автомобільний рух області йде через дамбу Дніпрогесу, збудовану в 30-х роках минулого століття, та через два мости, зведених понад півсотні років тому. Ці споруди не відповідають сучасним вимогам і не справляються з надвеликим навантаженням.

Урядові гроші активізували будівництво у Запоріжжі. Фото з сайту BUDIVITZTVO

Нову автомагістраль через Дніпро будують із 2004 року. Вартість проекту становить 5,9 мільярда гривень. За майже 9 років збудовано половину об’єкта, причому 90% споруди зведено за 2012 рік, коли роботи було передано під контроль держави.

— Для будівництва мостових переходів через Дніпро в Запоріжжі використовуються матеріали вітчизняного виробництва, а також унікальні новітні технології українських проектних та науково-дослідних інститутів, що розвиває будівельну та суміжні галузі економіки, науковий потенціал країни, — констатував Олександр Вілкул.

Вже зведено чотири мостових прогони та дві транспортні розв’язки. Останні вже включено до загальної автотранспортної магістралі.

— Завдяки підтримці держави у 2013 році буде завершено більшість загально-будівельних робіт на двох мостах — через річки Дніпро та Старий Дніпро. У 2014 році, після закінчення всього комплексу будівельних робіт, рух тут має бути відкрито, — поставив завдання Олександр Вілкул.

Перебуваючи в Запоріжжі, посадовець приділив увагу питанням будівництва регіонального перинатального центру:

— В усіх регіонах країни відкриваються сучасні перинатальні центри, які дають змогу зберегти тисячі життів, зокрема малюків, які народилися вагою від 500 грамів. І цього року такий сучасний перинатальний центр буде відкрито в Запорізькій області. Системна робота з реалізації національного проекту «Нова якість життя», ініційована Президентом, що передбачає створення комплексної системи перинатальної допомоги в країні, триває.

Про те, що необхідне сучасне медичне обладнання для перинатального центру вже придбано, звітував головний лікар Олександр Кирилюк. Зважаючи на його специфіку, фахівці вже проходять обов'язкову спеціальну підготовку для роботи на ньому.

Віце-прем’єр порадив відправляти медиків на стажування до європейських клінік, де вони б не лише опанували новітні технології, а й навчилися б організаційним методикам.

Як поінформував голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Пеклушенко, ремонтно-будівельні роботи у центрі виконано на 65%. Вже побудовано нову монолітну конструкцію під новий технічний поверх акушерського блоку, встановлено сучасні металопластикові вікна, ведуться фасадні роботи в гінекологічному та акушерському корпусах, прокладено майже всі необхідні комунікації — опалення, водопостачання, вентиляцію, кондиціонування, електричні та каналізаційні мережі,.

Урядовий Кур'єр

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

Ещё материал по теме: