Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

У Рівненській області працівники ДАІ затримали нетверезого водія… в лісі

У Рівненській області працівники ДАІ затримали нетверезого водія… в лісіНа Рівненщині нетверезий водій намагався втекти від правоохоронців. Однак, незважаючи на всі зусилля, уникнути відповідальності за керування авто у стані сп’яніння, йому не вдалося.

29 липня, близько 15-ї години, на автодорозі Городище—Рівне—Староконстянтинів працівники ДАІ подав знак про зупинку водієві позашляховика «Great Wall Hover», що рухався з села Заріцьк в напрямку Хмельницької області. Увагу правоохоронців привернули захаращені брудом номерний знак, бампер та капот автомобіля. На вимогу працівника міліції зупинитися, водій не відреагував, а навпаки додав швидкості й почав тікати. Співробітники ДАІ розпочали переслідувати позашляховик на службовому автомобілі з увімкненими світловими маячками та звуковим сигналом.

Під час переслідування джип звернув у напрямку села Глинськ та з’їхав з дороги в одному із сіл Здолбунівського району, де різко загальмував. Коли працівники ДАІ наблизились до зупиненої автівки, остання раптово продовжила рух прямо на інспекторів, які ледь встигли відскочити вбік.

Переслідування продовжилося далі. Проте цього разу до нього долучився екіпаж автомобіля державної служби охорони, який випадково трапився по дорозі, і вже спільними зусиллями намагалися наздогнати авто. Проте позашляховику знову вдалося зникнути з поля зору правоохоронців.

Через півгодини авто знову було помічено на трасі поблизу села Верхів Острозького району. Побачивши переслідувачів, утікач звернув у село, де неодноразово створював аварійні ситуації та наражав місцевих мешканців на небезпеку. Саме вони й вказали на напрямок руху автомобіля, який попрямував прямо до лісу. Крім того, водій навіть намагався заховати своє авто у дворі одного з місцевих жителів, запропонувавши йому за це 100 гривень. Після чого прийняв рішення втікати від міліції лісовою дорогою на ту ж дорогу Городище—Рівне—Староконстянтинів.

Під час подальших пошуків порушника саме в лісі й був виявлений даний автомобіль. Як з’ясувалося, за кермом позашляховика перебував 38-річний мешканець міста Рівне. У салоні авто знаходилася його дружина. Приїхало подружжя на Рівненщину зі столиці. Саме там вони проживають, а приїхали в інший регіон з метою відвідати родичів.

Як з’ясувалося, водій був нетверезим. Експрес-аналіз довів, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння на рівні 1,04 проміле. Водій і авто були доставлені в Здолбунівський РВ УМВС України в Рівненській області.

Автомобіль перебуває на штрафмайданчику. Відносно порушника було складено два адміністративні протоколи за невиконання вимоги працівника міліції про зупинку ДАІ та за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

ДАІ Рівненської області)

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

Ещё материал по теме: