Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Про стан організації та забезпечення реалізації державної політики з питань щодо запобігання і протидії корупції у Держземагентстві України та його територіальних органах за підсумками діяльності у 2012 році, Державне агентство земельних ресурсів УкраїниКОЛЕГІЯ ДЕРЖАВНОГО АГЕНТСТВА ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ

  • 05.07.2013  № 2/4
  • Про стан організації та забезпечення реалізації державної політики з питань щодо запобігання і протидії корупції у Держземагентстві України та його територіальних органах за підсумками діяльності у 2012 році

    {Рішення введено в дію Наказом Державного агентства земельних ресурсів № 297 від 18.07.2013 ( v0297821-13 )}

    Протягом 2012 року керівництво Держземагентства України вживало відповідних заходів, спрямованих на забезпечення реалізації державної політики у сфері запобігання і протидії корупції.

    Проте, незважаючи на вжиті Держземагентством України заходи, результати проведених перевірок (службових розслідувань) засвідчили порушення вимог земельного законодавства та недотримання фінансово-бюджетної дисципліни з боку керівників та працівників територіальних органів земельних ресурсів.

    Таким чином, заслухавши доповідь начальника Управління запобігання та протидії корупції Карпова Р. М. про стан організації та забезпечення реалізації державної політики з питань щодо запобігання і протидії корупції у Держземагентстві України та територіальних органах земельних ресурсів за підсумками діяльності у 2012 році, колегія ВИРІШИЛА:

    1. Стан організації та забезпечення реалізації державної політики у сфері запобігання і протидії корупції у Держземагентстві України та його територіальних органах за підсумками діяльності у 2012 році визнати задовільним.

    2. Доручити Голові Рескомзему АР Крим, начальникам головних управлінь Держземагентства в областях, м. Києві та м. Севастополі:

    2.1. Забезпечити безумовне дотримання Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції",( 3206-17 ) Національної антикорупційної стратегії на 2011 — 2015 роки( 1001/2011 ), схваленої Указом Президента України від 21 жовтня 2011 р. № 1001, Державної програми щодо запобігання і протидії корупції на 2011 — 2015 роки ( 1240-2011-п ), затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 28 листопада 2011 р. № 1240, наказів Держземагентства України від 07.02.2012 № 53( v0053821-12 ) "Про затвердження Положення про порядок організації проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов'язаних із виконанням функцій держави в Держземагентстві України", від 06.03.2012 № 97( v0097821-12 ) "Про попередження щодо встановлених чинним законодавством обмежень, що спрямовані на запобігання і протидію корупції", від 27.12.2012 № 684( v0684821-12 ) "Про затвердження Плану заходів щодо запобігання і протидії корупції у центральному апараті Державного агентства земельних ресурсів України та територіальних органах Держземагентства на 2013 рік" та від 12.03.2013 № 111 "Про невідкладне інформування щодо фактів правопорушень".

    2.2. Вжити заходів, направлених на посилення відповідальності посадових осіб підпорядкованих територіальних органів за виконання службових обов'язків.

    2.3. У разі виявлення випадків неправомірних дій з боку посадових осіб підпорядкованих територіальних органів своєчасно вживати заходів реагування щодо припинення таких дій, організації та проведення за такими фактами необхідних контрольних заходів, у тому числі службових розслідувань, за результатами яких приймати належні управлінські рішення стосовно притягнення винних осіб до передбаченої чинним законодавством відповідальності.

    2.4. Вживати заходів щодо припинення державної служби державним службовцям, визнаним винними у вчиненні корупційних діянь, стосовно яких набрали законної сили рішення суду, відповідно до вимог статті 30 Закону України( 4050-17 ) "Про державну службу".

    2.5. Невідкладно інформувати Голову Держземагентства України у разі виявлення конфлікту інтересів під час виконання службових повноважень, а також вживати всіх необхідних заходів, спрямованих на запобігання конфлікту інтересів та його усунення.

    2.6. Здійснювати якісний аналіз звернень громадян та юридичних осіб, які містять інформацію про вчинення працівниками органів земельних ресурсів можливих корупційних діянь, покращити рівень організації та забезпечення належного їх розгляду, про результати чого щокварталу подавати інформацію у звітності про проведену роботу з питань запобігання та протидії корупції (наказ Держземагентства України від 27.12.2012 № 684( v0684821-12 )).

    3. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

    Голова колегії

    С. М. Тимченко

    {Текст взято з сайту Держземагентства України http://www.http://land.gov.ua/}

    Юридичний портал Справедливість

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

    Ещё материал по теме: