Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Про доцільність підготовки спільного з Європейським банком реконструкції та розвитку проекту МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  • 14.08.2013  № 970
  • Про доцільність підготовки спільного з Європейським банком реконструкції та розвитку проекту "Реконструкція відкритих розподільчих споруд 750 кВ Рівненської, Хмельницької та Запорізької АЕС"

    Відповідно до пункту 10 Порядку ініціювання, підготовки та реалізації проектів економічного і соціального розвитку України, що підтримуються міжнародними фінансовими організаціями( 1027-2008-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.11.2008 № 1027, та за результатами експертизи проектної пропозиції щодо ініціювання спільного з Європейським банком реконструкції та розвитку проекту "Реконструкція відкритих розподільчих споруд 750 кВ Рівненської, Хмельницької та Запорізької АЕС", проведеної Мінфіном, Мін'юстом, Міненерговугіллям, Мінрегіоном, Мінприроди, НКРЕ, Держенергоефективності, Держатомрегулюванням, Запорізькою, Рівненською та Хмельницькою облдержадміністраціями, НАКАЗУЮ:

    1. Визнати доцільною підготовку спільного з Європейським банком реконструкції та розвитку проекту "Реконструкція відкритих розподільчих споруд 750 кВ Рівненської, Хмельницької та Запорізької АЕС".

    2. Визначити Міненерговугілля відповідальним виконавцем зазначеного проекту.

    3. Надати Міненерговугіллю та державному підприємству "НАЕК "Енергоатом" рекомендації щодо заходів, яких пропонується вжити під час підготовки та реалізації проекту "Реконструкція відкритих розподільчих споруд 750 кВ Рівненської, Хмельницької та Запорізької АЕС" ( v0970731-13 ), згідно з додатком.

    4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

    Виконувач обов'язків Міністра економічного розвитку і торгівлі України

    А. А. Максюта

    Додаток до наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України 14.08.2013 № 970

    РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо заходів, яких пропонується вжити під час підготовки та реалізації проекту "Реконструкція відкритих розподільчих споруд 750 кВ Рівненської, Хмельницької та Запорізької АЕС"

    1. Міненерговугіллю здійснити заходи для забезпечення контролю за цільовим та ефективним використанням державним підприємством "НАЕК "Енергоатом" кредитних коштів Європейського банку реконструкції та розвитку (далі — ЄБРР) під час реалізації проекту "Реконструкція відкритих розподільчих споруд 750 кВ Рівненської, Хмельницької та Запорізької АЕС" (далі — проект).

    2. Міненерговугіллю, державному підприємству "НАЕК "Енергоатом" до початку переговорів підготувати та узгодити з Мінфіном фінансові розрахунки виконання державним підприємством "НАЕК "Енергоатом" зобов'язань з обслуговування та погашення позики з урахуванням коефіцієнта покриття боргу на рівні не менш як 1,0, установлення плати за надання кредиту, залученого державою, у розмірі не менше 1 % річних.

    3. Державному підприємству "НАЕК "Енергоатом" отримати згоду НКРЕ бути стороною майбутньої субкредитної угоди за проектом та взяти на себе зобов'язання передбачити в тарифі суми коштів, необхідних для повного та своєчасного виконання державним підприємством "НАЕК "Енергоатом" своїх зобов'язань з обслуговування та погашення кредитних коштів ЄБРР, про що поінформувати Мінфін.

    4. Ураховуючи вимоги Законів України "Про охорону навколишнього природного середовища"( 1264-12 ) і "Про екологічну експертизу"( 45/95-ВР ), Державних будівельних норм (ДБН А.2.2-1-2003 "Склад і зміст матеріалів оцінки впливів на навколишнє середовище (ОВНС) при проектуванні і будівництві підприємств, будинків і споруд") та інших нормативних актів, розробити та погодити з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони навколишнього природного середовища, проектну документацію, у тому числі оцінку впливу проекту на навколишнє середовище.

    5. Державному підприємству "НАЕК "Енергоатом" під час розроблення техніко-економічного обґрунтування проекту та проектно-кошторисної документації надати Мінекономрозвитку і Міненерговугіллю обґрунтування розрахунків вартості робіт, оціночної вартості проекту та розрахунки показників економічної ефективності проекту з урахуванням тарифної політики.

    6. До початку переговорів розробити план мінімізації ризиків, що можуть виникнути під час підготовки та реалізації зазначеного проекту, включаючи вирішення питань залучення необхідної кількості кваліфікованих працівників, субпідрядних організацій з необхідним спеціалізованим обладнанням для виконання робіт, передбачених проектом.

    7. Міненерговугіллю, державному підприємству "НАЕК "Енергоатом" у рамках проекту провести масштабну інформаційну кампанію шляхом розміщення оголошень в офіційних і спеціалізованих друкованих виданнях з масовим тиражем та орієнтованих на відповідну цільову аудиторію з метою забезпечення участі в міжнародних конкурсних торгах вітчизняних виробників та постачальників.

    8. З метою усунення інституційних ризиків забезпечити підвищення рівня знань працівників, що братимуть участь у підготовці та реалізації проекту, шляхом проведення навчальних семінарів та тренінгів, зокрема щодо діагностування місцевого енергозбереження в Рівненській області, а також забезпечити підготовку проектної та тендерної документації без використання послуг іноземних консультантів за рахунок кредиту та/або технічної допомоги.

    Заступник начальника управління співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями — начальник відділу інвестиційних проектів міжнародних фінансових організацій

    О. О. Ромодан

    Юридичний портал Справедливість

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

    Ещё материал по теме: