Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Торгівля ціною в десять мільярдів

Торгівля ціною в десять мільярдівПрем’єр-міністр Микола Азаров прийняв у Будинку уряду турецьку делегацію на чолі з Головою Великих національних зборів Турецької Республіки Джемілем Чічеком. Під час зустрічі глава уряду підкреслив, що в Україні високо цінують дружні відносини з Туреччиною. «Приємно відзначити високий рівень політичного діалогу між керівництвом наших держав», — сказав він і висловив сподівання, що майбутнє засідання Ради високого рівня за двосторонньою стратегічною співпрацею додасть відносинам нового імпульсу.

За його словами, обом країнам за останні роки вдалося здійснити низку ефективних кроків для розвитку двосторонніх відносин. Так, дуже важливо, що 12 серпня 2012 року набула чинності угода про безвізовий режим.

Позитивну тенденцію мають і українсько-турецькі торговельно-економічні відносини. «За минулий рік наш двосторонній товарообіг перевищив 6 мільярдів доларів. Найближчим часом ми перед собою ставимо завдання збільшити показник до 10 мільярдів доларів», — передає слова Прем’єра департамент інформації та зв’язків з громадськістю секретаріату КМУ.

Окремо він сказав, що нині сторони працюють над договором про зону вільної торгівлі між Україною і Туреччиною. Україна, зі свого боку, налаштована на конструктивну і змістовну роботу. За словами глави уряду, наша країна також зацікавлена розвивати співпрацю в низці проектів. Ішлося про енергетику, Трансанатолійський газопровід (TANAP) і транспортну галузь. Готова Україна співпрацювати з Туреччиною і в рамках проекту міжнародного контейнерного транзитного поїзда «Вікінг» (до нього турецька сторона вже виявила бажання приєднатися).

«Позитивно оцінюю динаміку розвитку наших відносин і хотів би вас запевнити, що уряд України зробить усе, від нього залежне, для розвитку двосторонніх відносин», — заявив Микола Азаров.

У свою чергу Голова Великих національних зборів Турецької Республіки підкреслив, що двосторонні відносини вже досягли рівня стратегічного партнерства. «Обсяг нашої взаємної торгівлі перевищив 6 мільярдів доларів, однак цей показник перебуває значно нижче від потенціалу наших країн», — вважає Джеміль Чічек.

За його словами, великий потенціал для співпраці має туристична галузь, будівництво, транспортна галузь, зокрема авіаперевезення. Не менш важливим проектом, за його словами, є й встановлення поромної переправи між Синопом і Ялтою.

Урядовий Кур'єр

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

Ещё материал по теме: