Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Про відмову в реєстрації кандидата у народні депутати України Омельченка О.М., Центральна виборча комісіяЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

  • від 5 листопада 2013 року № 297
  • Про відмову в реєстрації кандидата у народні депутати України Омельченка О. М.

    До Центральної виборчої комісії 31 жовтня 2013 року надійшла заява громадянина України Омельченка Олега Михайловича про самовисування разом з іншими документами щодо реєстрації його кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 223 на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року.

    Розглянувши зазначені документи, Центральна виборча комісія встановила їх невідповідність вимогам Закону України "Про вибори народних депутатів України"( 4061-17 ) (далі — Закон).

    Згідно з частиною другою статті 55 Закону( 4061-17 ) Центральна виборча комісія реєструє кандидата у депутати, який балотується в одномандатному виборчому окрузі в порядку самовисування, за умови отримання нею, зокрема, заяви про самовисування, датованої днем подання документів для реєстрації його кандидатом у депутати до Центральної виборчої комісії, із зобов’язанням у разі обрання депутатом припинити діяльність чи скласти представницький мандат, які відповідно до Конституції України( 254к/96-ВР ) та законів України несумісні з мандатом народного депутата України, та згоду на оприлюднення біографічних відомостей у зв’язку з участю у виборах, а також із зобов’язанням у разі обрання депутатом протягом місяця після офіційного оприлюднення результатів виборів передати в управління іншій особі належні йому підприємства та корпоративні права у порядку, встановленому законом (або зазначенням, що таких немає).

    Разом з тим, зі змісту заяви про самовисування кандидата у народні депутати України Омельченка О. М. не вбачається надання ним згоди на оприлюднення біографічних відомостей, а також зобов’язання у разі обрання депутатом протягом місяця після офіційного оприлюднення результатів виборів передати в управління іншій особі належні йому підприємства та корпоративні права у порядку, встановленому законом.

    За таких обставин зазначений документ не є заявою кандидата у народні депутати України у розумінні пункту 1 частини другої статті 55 Закону ( 4061-17 ).

    Згідно з пунктом 2 частини першої статті 60 Закону ( 4061-17 ) Центральна виборча комісія відмовляє в реєстрації кандидата у народні депутати України у разі відсутності документів, передбачених частиною другою статті 55 Закону( 4061-17 ).

    Враховуючи викладене, відповідно до частини другої статті 55( 4061-17 ), частини третьої статті 56( 4061-17 ), частин першої( 4061-17 ), шостої статті 59 ( 4061-17 ), пункту 2 частини першої( 4061-17 ), частини другої статті 60( 4061-17 ), частини третьої статті 104 Закону України( 4061-17 ) "Про вибори народних депутатів України", абзацу першого розділу I Закону України( 457-18 ) "Про повторні вибори народних депутатів України в одномандатних виборчих округах №№ 94, 132, 194, 197, 223", керуючись статтями 11 — 13 ( 1932-15 ), пунктом 17 статті 19 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Відмовити в реєстрації кандидата у народні депутати України Омельченка Олега Михайловича в одномандатному виборчому окрузі № 223.

    2. Повернути Омельченку О. М. внесену ним грошову заставу.

    3. Цю постанову надіслати Омельченку О. М., а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

    Голова Центральної виборчої комісії

    М. ОХЕНДОВСЬКИЙ

    Юридичний портал Справедливість

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

    Ещё материал по теме: