Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

На Миколаївщині молодики захотіли спробувати «міліцейської романтики» та почали з зупинки вантажних автомобілів

На Миколаївщині молодики захотіли спробувати «міліцейської романтики» та почали з зупинки вантажних автомобілівУ Миколаївській області працівники ДАІ затримали двох громадян, які представляючись правоохоронцями зупиняли вантажний транспорт.

Днями, інспектори ДПС звично несли службу на стаціонарному посту № 1 в селі Коблеве. Близько опівночі до правоохоронців під’їхав водій вантажного автомобіля «DAF» та схвильовано повідомив, що неподалік від поста ДПС його зупинили невідомі та представившись працівниками карного розшуку з сусіднього регіону, вимагали передати документи на автомобіль та вантаж. Чоловік розгубився, виконав їх вимогу, але після цього вирішив дати можливість «правоохоронцям» поспілкуватись з власником вантажу. Вже після короткої розмови, юнаки дозволили водієві подальший рух, самі ж швидко присіли до своєї машини та рушили в напрямку міста Миколаєва так і не віддавши йому документи.

За словами водія вантажівки, молоді люди рухались на автомобілі «Toyota Camry» з державними номерними знаками на синьому фоні, а зупинку вантажівки виконали за допомогою червоного проблискового маячка та сигнального-гучномовного пристрою.

Інспектори ДАІ негайно сповістили найближчі екіпажі ДПС та працівників міліції для прийняття розшукових заходів. Не минуло й півгодини, як вказаний автомобіль зупинено. В салоні знаходився 18-річний водій та 19-річний пасажир, вдягнені в цивільний одяг. Керманич вантажівки впізнав молодиків, а вони одразу ж повернули йому документи та спробували поїхати далі, але для спілкування зі справжніми правоохоронцями довелось залишитись на місці. Посвідчення водія та реєстраційних документів на автомобіль молодики не мали, як і не мали посвідчень працівників міліції, якими вони раніше представлялись.

Для подальшого розгляду справи на місце події викликали слідчо-оперативну групу Березанського райвідділу міліції, працівникам якої й були передані обидва хлопця та всі зібрані інспекторами ДПС матеріали.

За словами молодих людей, номерні знаки на блакитному фоні вони знайшли на вулиці, та взявши автомобіль одного з батьків вирішили спробувати «міліцейської романтики» та відчути себе справжніми міліціонерами. Що ж до незаконно встановлених сигнально-гучномовного пристрою та проблискового маячка, то вони були придбані через Інтернет, а що для використання такої техніки необхідні відповідні дозволи юнаки не знали.

Окрім іншого, щодо водія «Toyota» складені адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 126 КУпАП «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки», а також за ст. 122-5 КУпАП «Порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв».

Нараз встановлюються всі обставини події та проводяться першочергові слідчі дії.

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

Ещё материал по теме: