Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Працівники ДАІ столиці: захищати державу – наш обов’язок

Працівники ДАІ столиці: захищати державу – наш обов’язокДнями зі сходу країни повернулися 20 столичних працівників ДАІ.

Місяць тому добровольці самі визвалися захищати країну. Наприкінці червня сім екіпажів столичного ДАІ вирушили до зони антитерористичної операції.

Вони поїхали, а для їх рідних потяглися довгі дні тривог та сподівань.

Підтримка рідних, зізнаються хлопці, допомагала та заспокоювала. Думки про те, що тебе пам’ятають, люблять й дуже чекають вдома назад, часто рятувала у скрутні хвилини. А їх було немало.

Будні правоохоронців складалися із супроводження колон із бойовою технікою, забезпеченні громадського порядку на звільнених територіях, служби на блокпостах.

Працівники ДАІ відверто зізнаються — було нелегко. Однак, впевнені — захищати свій народ та землю, прямий обов’язок людей, які носять погони.

Хлопці розповідають — місцеві мешканці налякані та розгублені, й спочатку з великою пересторогою спілкуються з будь — якою людиною у формі. Однак, дізнавшись, звідки саме правоохоронці, охоче спілкуються.

«Ми намагалися допомагати людям, які того потребують, всім, чим могли» — розповідає командир взводу ескортування полку ДПС ДАІ Руслан Карбовський, — «підтримували й психологічно, ділилися водою та їжею».

Капітан міліції зізнається, що коли бачив на понівечених порожніх вулицях дитину, завмирало серце. Воно й недивно — вдома на його повернення з нетерпінням чекали 9-тирічна донька та вагітна дружина.

Сьогодні подружжя вже разом і з нетерпінням чекає на поповнення у сім’ї.

А до зони АТО, вже у цю неділю знову вирушать працівники ДАІ Києва. Цього разу на схід країни їдуть 30 працівників Державтоінспекції. Вони обіцяють — докладуть максимум зусиль, аби на нашій землі, як найшвидше запанували мир та спокій.

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

Ещё материал по теме: