Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Начальник ДАІ Миколаєва обговорив питання безпеки дітей на дорозі з Президентами шкіл

Начальник ДАІ Миколаєва обговорив питання безпеки дітей на дорозі з Президентами шкілУ рамках проведення на Миколаївщині комплексу профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!» начальник відділу ДАІ з обслуговування Миколаєва зустрівся з Президентами шкіл за «круглим столом».

Проблема дитячого дорожньо-транспортного травматизму — актуальна тема в будь-яку пору року, а особливо на початку осені, коли діти повертаються з довгого літнього відпочинку, забувши всі можливі правила безпеки на дорозі.

Саме тому початок осені «найгарячіша пора» для Державтоінспекції — щоденно інспектори ДАІ зустрічаються з сотнями школярів, щоб поспілкуватись з ними про безпеку на дорогах та нагадати Правила дорожнього руху.

Але хто, як не самі діти можуть підказати найдієвіший спосіб донести до їх однолітків важливу інформацію. Тож, у залі засідань Управління Державтоінспекції, начальник відділу ДАІ з обслуговування Миколаєва В’ячеслав Романов зустрівся за «круглим столом» з Президентами шкіл, аби обговорити напрямки спільної діяльності для попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Учасники «круглого столу» були вибрані невипадково — адже Президент школи може представляти як інтереси школярів, так і інтереси керівництва навчального закладу.

Розповівши присутнім про рівень дитячого дорожньо-транспортного травматизму в обласному центрі та про основні причини скоєння ДТП за участю неповнолітніх, В’ячеслав Романов запропонував Президентам шкіл висловити свої думки з питання напрямків спільної роботи.

Найголовнішим, на що звернули увагу представники навчальних закладів — посилення активної роботи з батьками, адже саме вони подають приклад маленьким учасникам дорожнього руху. Крім того, Президенти шкіл запропонували будувати профілактичні заходи з дітьми в формі гри або використовуючи мультимедійні засоби. Також з’явилась ідея проводити якомога більше творчих конкурсів, як наприклад конкурс соціальних відеороликів з тематики безпеки дорожнього руху, тим самим мотивуючи школярів на пошук нових способів доносити до оточуючих важливість додержання ПДР.

Головний інспектор ДАІ Миколаєва пообіцяв врахувати та використати всі побажання представників учнівства та обов’язково залучати школярів до роботи з пропаганди безпечного руху.

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

Ещё материал по теме: