Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Працівника ДАІ Миколаївщини відзначили на найвищому рівні

Працівника ДАІ Миколаївщини відзначили на найвищому рівніВчора, під час наради з керівниками територіальних підрозділів внутрішніх справ Миколаївщини, відзнакою МВС «За відвагу в службі» був нагороджений інспектор ДАІ.

16 липня нинішнього року 15 добровольців із лав Державтоінспекції Миколаївщини поїхали в зону проведення антитерористичної операції для того, щоб протягом місяця забезпечувати там охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху.

Вартові доріг, перебуваючи на Луганщині, щоденно разом з військовими несли службу на блокпостах, супроводжували колони з військовою технікою, допомагали переселенцям, виконували іншу, звичайну для мирного часу, але таку необхідну у зоні проведення АТО, роботу.

Серед них був і старший інспектор взводу із забезпечення супроводження роти Управління ДАІ Миколаївської області лейтенант міліції Сергій Онощенко. Саме на його долю випало чи не найскладніше завдання в зоні проведення АТО — забезпечення супроводження колони автомобілів з мирними жителями, які вирішили залишити м. Луганськ.

(Сергій Онощенко — другий зліва)

Вранці 31 липня четверо працівників ДАІ отримали наказ керівництва Державтоінспекції Луганської області вирушити до с. Металіст, що розташоване менше ніж за 10 км від обласного центру. Саме там, за домовленістю між сторонами «східного конфлікту» було визначене місце збору місцевих мешканців, які бажали залишити район АТО. Так званий «зелений коридор» забезпечувався лише три дні. За цей час працівники ДАІ повинні були сформувати колону з автомобілів мирного населення та супроводити її до с. Щастя. з невеликою зупинкою в с. Весела гора.

Співробітники ДАІ Миколаївщини не роздумуючи погодились допомогти мирному населенню. Три екіпажі вирушили на територію «хиткого перемир’я».

Згідно плану заходів один з екіпажів мав виводити колону машин з с. Металіст та супроводжувати до с. Весела Гора, де їх вже чекав інший патрульний автомобіль, що супроводжував людей до с. Щастя.

Сергій Онощенко висловив готовність формувати колону в «найгарячішій» точці — в самому с. Металіст та супроводжувати автомобілі до с. Весела Гора. Всі три дні інспектор на патрульному автомобілі супроводжував транспорт з людьми, які хотіли залишити Луганськ.

- Перша колонна з 20 машин сформована, до с. Весела Гора лише 13 км, але здавалось, що ця відстань ніколи не закінчиться, — згадує Сергій Онощенко. — Водії зрозуміли як правильно шикуватись, а тому повертаючись до с. Металіст не доводилось витрачати час на формування наступної групи. Найважче було ввечері, коли розумієш що час спливає, а бажаючих виїхати не стає менше.

Тож вчора, під час наради в Управлінні МВС України в Миколаївській області, головний міліціонер Миколаївщини Віталій Гончаров урочисто вручив лейтенанту міліції Сергію Онощенко відомчу заохочувальну відзнаку — нагрудний знак «За відвагу в службі», яким інспектор ДАІ був нагороджений наказом Міністерства внутрішніх справ України.

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

Ещё материал по теме: