Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Про стан роботи органів місцевого самоврядування щодо охоплення дітей і підлітків навчанням у загальноосвітніх навчальних закладах, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниКОЛЕГІЯ МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ

  • 01.03.2013 протокол № 2/2-2
  • Про стан роботи органів місцевого самоврядування щодо охоплення дітей і підлітків навчанням у загальноосвітніх навчальних закладах

    Заслухавши та обговоривши доповідну записку, підготовлену департаментом загальної середньої та дошкільної освіти, "Про стан роботи органів місцевого самоврядування щодо охоплення дітей і підлітків навчанням у загальноосвітніх навчальних закладах", колегія УХВАЛЮЄ:

    1. Доповідну записку департаменту загальної середньої та дошкільної освіти "Стан роботи органів місцевого самоврядування щодо охоплення дітей і підлітків навчанням у загальноосвітніх навчальних закладах" взяти до відома.

    2. Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій:

    2.1. Здійснювати роботу щодо зменшення кількості дітей і підлітків, не охоплених навчанням у загальноосвітніх навчальних закладах.

    2.2. Здійснити аналіз взаємодії органів управління освітою (міських, районних у містах, районних), органів внутрішніх справ, служб у справах дітей та центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з питання охоплення дітей і підлітків навчанням у загальноосвітніх навчальних закладах.

    2.3. Включити питання охоплення дітей і підлітків навчанням у загальноосвітніх навчальних закладах до угод (меморандумів) про співпрацю навчальних закладів з підрозділами кримінальної міліції у справах дітей територіальних підрозділів Міністерства внутрішніх справ.

    2.4. Висвітлювати в друкованих виданнях, теле- та радіопередачах питання щодо соціального і правового захисту дітей, створення умов для їх фізичного, соціального і духовного розвитку, профілактики злочинності, алкоголізму та наркоманії серед неповнолітніх, основ безпеки життєдіяльності.

    3. Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти (Єресько О. В.):

    3.1. Збирати оперативну інформацію та здійснювати координацію дій органів управління освітою щодо стану охоплення дітей і підлітків навчанням у загальноосвітніх навчальних закладах.

    3.2. Вивчити питання щодо внесення змін до Інструкції з обліку дітей і підлітків шкільного віку( 646-2000-п ), затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 12 квітня 2000 р. № 646, в частині залучення служб у справах дітей, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, кримінальної міліції у справах дітей до з'ясування місця навчання дітей і підлітків.

    3.3. Забезпечити висвітлення в засобах масової інформації позитивного досвіду роботи по охопленню навчанням дітей і підлітків шкільного віку, а також результатів участі українських школярів в міжнародному порівняльному дослідженні якості природно-математичної освіти (TIMSS 2011).

    4. Контроль за виконанням рішення колегії покласти на заступника Міністра Жебровського Б. М.

    Голова колегії, Міністр

    Д. В. Табачник

    {Текст взято з сайту МОНмолодьспорту України http://www.mon.gov.ua}

    Юридичний портал Справедливість

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

    Ещё материал по теме: