Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Щодо зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених ЗАТ НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

РІШЕННЯ

  • 09.04.2013  № 592
  • Щодо зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених ЗАТ "Дніпровський універмаг"

    Відповідно до пункту 30 статті 8 Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні"( 448/96-ВР ), у зв'язку із виявленням Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку (далі — Комісія) порушення Закритим акціонерним товариством "Дніпровський універмаг" (далі — ЗАТ "Дніпровський універмаг") вимог п. 5 розділу XVII "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про акціонерні товариства"( 514-17 ) в частині неприведення статуту та внутрішніх положень у відповідність до норм цього Закону та з метою захисту інтересів інвесторів у цінні папери Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

    1. Зупинити з 09.04.2013 року внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів ЗАТ "Дніпровський універмаг" (код за ЄДРПОУ 01564526) та до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів ЗАТ "Дніпровський універмаг" (код за ЄДРПОУ 01564526) на строк до усунення порушення.

    2. Заборонити будь-якому реєстратору, що здійснює ведення системи реєстру власників іменних цінних паперів ЗАТ "Дніпровський універмаг" (код за ЄДРПОУ 01564526), здійснювати операції щодо внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів ЗАТ "Дніпровський універмаг" (код за ЄДРПОУ 01564526).

    3. Заборонити ПрАТ "Всеукраїнський депозитарій цінних паперів" (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ "Національний депозитарій України" (код за ЄДРПОУ 30370711) та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери ЗАТ "Дніпровський універмаг" (код за ЄДРПОУ 01564526) у депозитарній системі України, здійснювати облікові операції щодо внесення змін до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів ЗАТ "Дніпровський універмаг" (код за ЄДРПОУ 01564526).

    4. Зобов'язати ПрАТ "Всеукраїнський депозитарій цінних паперів" (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ "Національний депозитарій України" (код за ЄДРПОУ 30370711) невідкладно довести до відома зберігачів, що здійснюють облік прав власності на цінні папери ЗАТ "Дніпровський універмаг" (код за ЄДРПОУ 01564526) у депозитарній системі України, дане рішення Комісії.

    5. Зобов'язати ЗАТ "Дніпровський універмаг" (код за ЄДРПОУ 01564526) невідкладно довести до відома реєстратора, що здійснює ведення системи реєстру власників іменних цінних паперів ЗАТ "Дніпровський універмаг" (код за ЄДРПОУ 01564526), дане рішення Комісії.

    6. ПрАТ "Всеукраїнський депозитарій цінних паперів" (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ "Національний депозитарій України" (код за ЄДРПОУ 30370711) та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери ЗАТ "Дніпровський універмаг" (код за ЄДРПОУ 01564526) у депозитарній системі України, у триденний термін з моменту отримання ними копії цього рішення повідомити Комісію про його виконання.

    7. Зобов'язати ЗАТ "Дніпровський універмаг" (код за ЄДРПОУ 01564526) у п'ятиденний термін з моменту усунення порушення повідомити Центральний територіальний департамент Комісії з доданням копій відповідних документів.

    8. Центральному територіальному департаменту Комісії за результатом аналізу отриманих документів надати до Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів (А. Папаіка) інформацію про усунення порушення ЗАТ "Дніпровський універмаг" (код за ЄДРПОУ 01564526) з доданням копій відповідних документів та проекту рішення щодо відновлення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів.

    9. Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів (А. Папаіка) протягом трьох робочих днів забезпечити відправлення у встановленому порядку копії цього рішення ЗАТ "Дніпровський універмаг" (код за ЄДРПОУ 01564526), Центральному територіальному департаменту та відповідним учасникам Національної депозитарної системи України.

    10. Управлінню інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (А. Заїка) забезпечити опублікування цього рішення в офіційному друкованому виданні Комісії.

  • 11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Комісії Є. Воропаєва.
  • Голова Комісії

    Д. Тевелєв

    Протокол засідання Комісії від 9 квітня 2013 р. № 18

    Юридичний портал Справедливість

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

    Ещё материал по теме: