Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

«Севастополь» стукає в елітні двері

«Севастополь»  стукає в елітні двері

Перемігши у кримському дербі, Денис Кожанов з партнерами продовжують боротьбу за почесний трофей

Олег Кононов — один із наставників, за роботою якого цікаво спостерігати журналістам і вболівальникам. П’ять років тому білоруський спеціаліст, який працював у тренерському штабі тираспольського «Шерифа», несподівано для багатьох очолив «Карпати». Вибір виявився напрочуд удалим: за два сезони львівська команда вийшла на новий рівень гри і вперше за останнє десятиліття виборола право виступити в груповому турнірі Ліги Європи. Що стосується кубкового розіграшу, то тут підопічні Олега Кононова добиралися до чвертьфіналу, де поступилися київському «Арсеналу».

Минулої середи 47-річний спеціаліст, якого тренерська доля привела в «Севастополь», знову змусив згадати про себе. Під його керівництвом кримська команда стала третім в історії клубом першого дивізіону, який здобув право грати в півфіналі Кубка України. Досі подібний ривок вдавався лише визнаному кубковому бійцеві — «Карпатам» (2006 рік), а також «Волині» (2010).

Вирішальним моментом двобою з «Таврією» стало рішення Кононова змінити воротаря за хвилину до закінчення овертайму: замість Чуваєва на поле вийшов Литовка. У серії пенальті він спочатку вміло відбив удар Гомеса, а згодом змусив здригнутися його одноклубника Едуардо Нету. 4:1 — лідер першого дивізіону у кримському дербі перемагає підопічних Олега Лужного.

— Звісно, ми раді, що дісталися півфіналу, — зізнався після фінального свистка Олег Кононов. — Зустріч мала справжній кубковий характер. Наші футболісти продемонстрували, що команда може на рівних змагатися з представником елітного дивізіону.

Цілком прогнозовано крокують далі і фаворити інших пар — «Шахтар», «Дніпро» і «Чорноморець». З однаковим рахунком — 2:1 чинний володар почесного призу обіграв на своєму полі «Карпати», а моряки здолали опір безпомічного нинішньої весни київського «Арсеналу».

Захисник севастопольців Євген Неплях (ліворуч) не схибив у серії пенальті. Фото з сайту ФК «Таврія»

ТАБЛО «УК»

Кубок України, 1/4 фіналу

«Севастополь» — «Таврія» — 1: 1 (серія пенальті — 4:1)Голи: Ковпак (23) — Гаджієв (55)

«Волинь» — «Дніпро» — 0:2 Голи: Кравченко (45), Матеус (90)

«Шахтар» — «Карпати» — 2:1 Голи: Гай (35), Тейшейра (43) — Зеньов (79, з пенальті)

«Арсенал» — «Чорноморець» — 1:2 Голи: Ткачук (45) — Бурдужан (6), Фонтанелло (77)

Жеребкування півфінальних пар відбудеться сьогодні.

Матчі цієї стадії будуть зіграні 8 травня.

Фінальна гра Кубка України призначена на 22 травня в Києві на НСК «Олімпійський».

ПРЯМА МОВА

Мірча ЛУЧЕСКУ, головний тренер «Шахтаря»:

— Це один із тих матчів, які, напевно, швидко забудуться, залишивши тільки результат. Замість того, щоб досягти великого рахунку, ми у кінці поєдинку змусили всіх нервувати. Здалося, що гравці були трохи розслабленими. Напевно, на грі позначилася відсутність багатьох головних виконавців. Фернандіньйо, Ракицькому та деяким іншим футболістам ми дали відпочити напередодні важливого двобою з «Дніпром», який відбудеться в неділю.

Нікола КОСТОВ, головний тренер «Карпат»:

— Ми збиралися так побудувати гру, щоб перекривати атакуючі зони суперника, а в другому таймі по можливості агресивно атакувати. Однак, коли гра заспокоїлася, пропустили перший гол, а потім і другий, який зламав усі наші плани.

Урядовий Кур'єр

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

Ещё материал по теме: