Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Завтра відкриють юнацький Чемпіонат Європи з баскетболу

Завтра відкриють юнацький Чемпіонат Європи з баскетболу20:00 — Віце-прем'єр міністр Олександр Вілкул у рамках проведення юнацького Чемпіонату Європи з баскетболу зустрінеться з юними вболівальниками. Це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених та багатодітних родин, а також діти з особливими потребами. Олександр Вілкул проведе з дітьми неформальне спілкування. Також діти візьмуть участь у майстер-класі з баскетболу, що проведуть для них провідні спортсмени: чемпіони Європи та України.

У зустрічі також візьмуть участь Міністр молоді та спорту України Равіль Сафіулін, голова Федерації баскетболу України Олександр Волков, директор турніру ЄвроБаскет 2015 Маркіян Лубківський, Голова Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Юкіе Мокуо.

Нагадаємо, що матчі юнацького Чемпіонату Європи з баскетболу безкоштовно відвідають діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених та багатодітних родин, а також діти з особливими потребами. Така акція проводиться за ініціативи Уряду та участю Місцевого організаційного комітету «ЄвроБаскет 2015», Федерації баскетболу України, ЮНІСЕФ, благодійних організацій.

Місце проведення: Майданчик № 1 Палацу Спорту (пл. Спортивна, 1, м. Киїів)

21:00 — Олександр Вілкул відкриє юнацький Чемпіонат Європи з баскетболу. У церемонії відкриття також візьмуть участь керівництво ФІБА-Європа, Олександр Волков, Равіль Сафіуллін, Маркіян Лубківський.

Місце проведення: Майданчик № 2 Палацу Спорту (пл. Спортивна, 1, м. Киїів)

21:30 — відбудеться перший матч української збірної зі збірною Латвії. Запрошуємо підтримати нашу національну збірну!

Місце проведення: Майданчик № 2 Палацу Спорту (пл. Спортивна, 1, м. Киїів)

ДОВІДКА. Чемпіонат Європи U16 — це загальноєвропейський чемпіонат з баскетболу серед національних команд для юнаків віком до 16 років. Чемпіонат був вперше проведений у 1971 році під назвою Чемпіонат Європи серед кадетів і відбувався раз на 2 роки. З 2004 року турнір почали проводити щорічно. Чинним чемпіоном Європи серед юнаків до 16 років є збірна Туреччини.

Цьогорічний розіграш U16 Чемпіонату Європи з баскетболу 2013 року серед чоловіків розпочався в київському Палаці Спорту 8 серпня і триватиме до 18 серпня 2013 року.

Змагання складаються з 72 матчів. Ігри проходять у київському Палаці спорту і триватимуть одночасно на двох майданчиках — № 1 і № 2, розділених між собою звуконепроникною огорожею.

Суперники збірної України у групі D - команди Латвії, Італії та Хорватії. Перший матч української збірної відбудеться після урочистого відкриття Чемпіонату, 8 серпня, проти латвійських однолітків на майданчику № 2. Початок матчу о 21:30. Інші матчі групового раунду за участю української збірної пройдуть 9 та 10 серпня, фінал — 18 серпня.

Урядовий Кур'єр

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

Ещё материал по теме: