Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

За три дні працівники ДАІ зафіксували 17 фактів спроб дачі хабара

За три дні працівники ДАІ зафіксували 17 фактів спроб дачі хабараМинулого тижня Департамент ДАІ проінформував громадян, що за ініціативи очільника Державтоінспекції Анатолія Сіренка розпочато фіксацію спроб дачі хабара працівникам ДАІ водіями, в тому числі з залученням фото, відеозйомки. Усього за три дні виявлено 17 таких фактів. І хоча новина була широко анонсована та активно обговорювалася в соціальних мережах, деяких порушників це не зупинило.

Так, у Дніпровському районі Києва, неподалік метро «Чернігівська», на Броварському проспекті інспектори ДПС ДАІ затримали 22-річного любителя швидкої їзди на авто «Volkswagen Passat».

Аби уникнути адміністративної відповідальності водій намагався дати хабар в розмірі 100 гривень. Інспектори попередили керманича, що його дії неправомірні і за це передбачена відповідальність. Однак, водій попередження проігнорував. На місце події була викликана слідчо-оперативна група.

Так само, намагалися «вирішити питання» водії, яких зупинили через порушення Правил дорожнього руху, в Запорізькій, Вінницькій, Київській, Львівській, Житомирській, Дніпропетровській та Чернівецькій областях.

На Одещині, в п’ятницю, на блокпосту в Белград-Дністровському районі працівники ДАІ помітили авто, що рухалося без державного номерного знаку. Водій автомобіля намагався дати працівникам ДАІ хабара в розмірі 220 гривень. Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудового розслідування, порушено кримінальне впровадження ч.1 ст.369 КК України Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Того ж дня, у Львові працівники ДАІ зупинили водія автобусу, який не пройшов обов’язковий технічний огляд. Нагадаємо, наразі в Україні триває операція «Автобус — 2014». Водія, втім не турбувало, що своїми діями він ставить під загрозу життя та здоров’я своїх пасажирів. Пасажироперевізник намагався дати інспекторові ДАІ хабара в розмірі 200 гривень. Відносно водія правоохоронці склали адміністративний протокол та запросили до райвідділу міліції для подальшого з’ясування обставин.

Державтоінспекція нагадує учасникам дорожнього руху: за спробу уникнути відповідальності шляхом дачі хабара працівникові ДАІ доведеться відповідати за законом.

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

Ещё материал по теме: