Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Про затвердження Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державного агентства автомобільних доріг України, Міністерство інфраструктури УкраїниМІНІСТЕРСТВО ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  • 14.06.2013  № 403
  • Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 5 липня 2013 р. за № 1124/23656

    Про затвердження Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державного агентства автомобільних доріг України

    Відповідно до Указу Президента України від 30 травня 2012 року № 365( 365/2012 ) "Про відомчі заохочувальні відзнаки", Положення про Державне агентство автомобільних доріг України ( 456/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 13 квітня 2011 року № 456, НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державного агентства автомобільних доріг України, що додається.

    2. Державному агентству автомобільних доріг України забезпечити:

    1) подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України;

    2) оприлюднення цього наказу на офіційних сайтах Міністерства інфраструктури України та Державного агентства автомобільних доріг України.

    3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра К. О. Єфименка.

    Міністр

    В. В. Козак

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства інфраструктури України 14.06.2013  № 403

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 5 липня 2013 р. за № 1124/23656

    ПОЛОЖЕННЯ про відомчі заохочувальні відзнаки Державного агентства автомобільних доріг України

    I. Загальні положення

    1.1. Державне агентство автомобільних доріг України має такі відомчі заохочувальні відзнаки (далі — відзнаки):

    Подяка Укравтодору (додатки 1, 2);

    Грамота Укравтодору (додатки 3, 4);

  • нагрудний знак "Знак Пошани Укравтодору" (додатки 5, 6).
  • До нагрудного знака "Знак Пошани Укравтодору" нагородженому видається посвідчення до нагрудного знака "Знак Пошани Укравтодору" (далі — Знак Пошани) (додатки 7, 8).

    1.2. Відзнаками Укравтодору можуть нагороджуватись працівники апарату Укравтодору, підприємств, установ та організацій, що входять до сфери управління Укравтодору.

    Підставою для нагородження є високі показники у праці, особисті досягнення в проектуванні, будівництві, ремонті, утриманні автомобільних доріг та дорожніх споруд, розробці і впровадженні досягнень науки, техніки і прогресивних технологій, вирішенні важливих проблем становлення та розвитку дорожньої галузі, її інфраструктури, соціальної сфери та дорожньої індустрії.

    Нагородження відзнаками здійснюється поступово, починаючи з Подяки Укравтодору. Нагородження іншою відзнакою можливе не раніше ніж через два роки після нагородження попередньою.

    Особи, зазначені в абзаці першому цього пункту, можуть відзначатись відповідними відзнаками також після виходу на пенсію.

    1.3. Подякою Укравтодору нагороджуються працівники, зазначені в абзаці першому пункту 1.2 цього розділу, які відпрацювали не менше ніж 1 рік.

    1.4. Грамотою Укравтодору нагороджуються працівники, зазначені в абзаці першому пункту 1.2 цього розділу, які відпрацювали не менше ніж 3 роки та вже були нагороджені Подякою Укравтодору.

    1.5. Відзнакою Знак Пошани нагороджуються працівники центрального апарату Укравтодору, які сумлінно відпрацювали не менше ніж 15 років та вже були нагороджені Подякою Укравтодору та Грамотою Укравтодору. Повторно відзнакою Знак Пошани працівники не нагороджуються.

    1.6. Подякою Укравтодору та Грамотою Укравтодору працівники можуть бути удостоєні за нові заслуги неодноразово, але не раніше ніж через рік після останньої відомчої заохочувальної відзнаки.

    ІІ. Порядок представлення до нагородження

    2.1. Висунення кандидатур, які представляються до нагородження відзнаками, здійснюється гласно у трудовому колективі, де працює особа, і оформлюється відповідним поданням.

    2.2. Подання про нагородження відомчими заохочувальними відзнаками вноситься на ім’я Голови Укравтодору керівниками структурних підрозділів центрального апарату Укравтодору, керівниками підприємств, установ та організацій, що входять до сфери управління Укравтодору, за погодженням з відповідним профспілковим комітетом дорожніх господарств не пізніше ніж за місяць до засідання колегії Укравтодору з питань нагородження відзнаками.

    У поданні зазначаються конкретні заслуги особи, що стали підставою для порушення клопотання про нагородження.

    До подання додається біографічна довідка особи, яка представляється до нагородження.

    2.3. Особа, яка має дисциплінарне чи адміністративне стягнення, що не знято, представленню для нагородження не підлягає.

    2.4. Рішення про нагородження приймається колегією Укравтодору на підставі подання. Про нагородження відзнаками видається наказ Укравтодору.

    2.5. Облік і реєстрація нагороджених здійснюються кадровою службою Укравтодору.

    ІІІ. Порядок вручення відзнак

    3.1. Відзнаки вручаються в урочистій обстановці Головою Укравтодору або за його дорученням першим заступником, чи заступником Голови Укравтодору, чи членом колегії. Вручення відзнак проводиться до загальнодержавних свят, чергової річниці утворення підприємств, з нагоди введення в експлуатацію об’єктів дорожнього будівництва, а також під час святкування професійного свята — Дня автомобіліста і дорожника.

    Про вручення відомчих відзнак складається протокол, зберігання якого забезпечується Укравтодором.

    3.2. Особі, нагородженій нагрудним знаком, видається посвідчення за підписом Голови Укравтодору.

    3.3. В особовій справі та трудовій книжці нагородженого робиться відповідний запис із зазначенням дати та номера наказу про нагородження відзнаками.

    3.4. Гранична кількість нагород протягом року:

    Подяк Укравтодору — не більше 100 одиниць;

    Грамот Укравтодору — не більше 300 одиниць;

    Знаків Пошани — не більше 30 одиниць.

    IV. Порядок носіння і зберігання Знака Пошани

    4.1. Знак Пошани носять з правого боку грудей і за наявності знаків державних нагород України розміщують нижче них.

    4.2. У разі втрати відомчої відзнаки дублікат відзнаки не видається.

    Директор Департаменту стратегічного розвитку автомобільних доріг

    Д. О. Котлубей

    Додаток 1 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державного агентства автомобільних доріг України (пункт 1.1)

    ЕСКІЗ Подяки Державного агентства автомобільних доріг України

    Додаток 2 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державного агентства автомобільних доріг України (пункт 1.1)

    ОПИС відомчої заохочувальної відзнаки Державного агентства автомобільних доріг України — Подяки Укравтодору

    1. Відомча заохочувальна відзнака Державного агентства автомобільних доріг України — Подяка Укравтодору (далі — подяка) являє собою вертикальний паперовий бланк розміром 145 х 210 мм, площина якого вкрита захисною сіткою на синьо-жовтому тлі. По периметру бланк обрамлено синьою та світло-фіолетовою рамкою з рослинним орнаментом.

    2. У верхній частині бланка розташовано емблему Державного агентства автомобільних доріг України, накладену на стрічку з двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів, нижче якої розміщено напис синього кольору "ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ УКРАЇНИ". Нижче розташовано напис "ПОДЯКА".

    Під словом "ПОДЯКА" передбачене місце для написання прізвища, імені та по батькові нагородженого, а також розміщено напис "ЗА СУМЛІННУ ПРАЦЮ В ДОРОЖНІЙ ГАЛУЗІ".

    Внизу передбачене місце для печатки, підпису Голови, дати та номера наказу про нагородження.

    Додаток 3 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державного агентства автомобільних доріг України (пункт 1.1)

    ЕСКІЗ Грамоти Державного агентства автомобільних доріг України

    Додаток 4 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державного агентства автомобільних доріг України (пункт 1.1)

    ОПИС відомчої заохочувальної відзнаки Державного агентства автомобільних доріг України — Грамоти Укравтодору

    1. Відомча заохочувальна відзнака Державного агентства автомобільних доріг України — Грамота Укравтодору (далі — грамота) являє собою вертикальний паперовий бланк розміром 290 х 210 мм, площина якого вкрита захисною сіткою на синьо-жовтому тлі. По периметру бланк обрамлено синьою та світло-фіолетовою рамкою з рослинним орнаментом.

    2. У верхній частині бланка розташовано емблему Державного агентства автомобільних доріг України, накладену на стрічку з двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів, нижче якої розміщено напис синього кольору "ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ УКРАЇНИ". Нижче у два рядки розташовані написи "ГРАМОТА" та "НАГОРОДЖУЄТЬСЯ".

    Під словом "НАГОРОДЖУЄТЬСЯ" передбачене місце для написання прізвища, імені та по батькові нагородженого, а також розміщено напис "ЗА ВАГОМІ ДОСЯГНЕННЯ У ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ, ПЛІДНУ СУМЛІННУ ПРАЦЮ".

    Внизу передбачене місце для печатки, підпису Голови, дати та номера наказу про нагородження.

    Додаток 5 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державного агентства автомобільних доріг України (пункт 1.1)

    ЕСКІЗ нагрудного знака "Знак Пошани Укравтодору" Державного агентства автомобільних доріг України

    Додаток 6 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державного агентства автомобільних доріг України (пункт 1.1)

    ОПИС відомчої заохочувальної відзнаки Державного агентства автомобільних доріг України — нагрудного знака "Знак Пошани Укравтодору"

    1. Відомча заохочувальна відзнака Державного агентства автомобільних доріг України — нагрудний знак "Знак Пошани Укравтодору" (далі — знак) має форму рівностороннього опуклого хреста з радіальними кінцями. Розмір хреста між протилежними кінцями — 45 мм.

    2. Знак виготовляється з жовтого металу. Сторони хреста вкриті блакитною емаллю, між ними розходяться рельєфні промені. Посередині хреста — круглий медальйон із зображенням емблеми Державного агентства автомобільних доріг України. Медальйон обрамлений двома обідками, між якими по колу, вкритому білою емаллю, розміщено напис "ЗНАК ПОШАНИ УКРАВТОДОР".

    Облямівка, напис, промені, дужка — золотистого кольору.

    3. На зворотному боці відзнаки — застібка для кріплення до одягу.

    Додаток 7 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державного агентства автомобільних доріг України (пункт 1.1)

    ПОСВІДЧЕННЯ до нагрудного знака "Знак Пошани Укравтодору"

    Додаток 8 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державного агентства автомобільних доріг України (пункт 1.1)

    ОПИС посвідчення до нагрудного знака "Знак Пошани Укравтодору"

    1. Посвідчення "Знак Пошани Укравтодору" (далі — посвідчення) виготовлене у формі книжечки розміром 75 х 110 міліметрів, обтягнутої ледерином синього кольору.

    На зовнішній стороні посвідчення розташовано зображення малого Державного Герба України та напис "Посвідчення" золотистого кольору.

    2. На полі внутрішньої сторони посвідчення розташовано сітку блакитного кольору.

    3. На лівому внутрішньому боці посвідчення зверху — напис "ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ УКРАЇНИ", нижче — кольорове зображення нагрудного знака, під ним — напис "№ _____" для зазначення номера посвідчення.

    На правому внутрішньому боці — вільне місце для написання прізвища, імені та по батькові нагородженої особи, а також розміщено напис "наказом Державного агентства автомобільних доріг України", від "___"___________ 20___ року №________", "НАГОРОДЖЕНИЙ НАГРУДНИМ ЗНАКОМ "ЗНАК ПОШАНИ"".

    У лівому нижньому куті — напис "Голова" та вільне місце для печатки й підпису.

    Юридичний портал Справедливість

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...

    Ещё материал по теме: