Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Гражданский брак и немного права

Гражданский брак и немного права Прежде, чем оформить собственные отношения многие молодые пары предпочитают пожить свободно, не обременяя себя штампами и ...

Обжалование и оспаривание исполнительной ...

Обжалование и оспаривание исполнительной надписи Обжалование и оспаривание исполнительной надписи сотрудников нотариальных служб по национальному законодательсву.

Щодо зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених ВАТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «АКТИВ-ДНІПРО», Національна комісія з цінних паперів та фондового ринкуНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

РІШЕННЯ

  • 24.09.2013  № 1975
  • Щодо зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених ВАТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «АКТИВ-ДНІПРО»

    Відповідно до пункту 30 статті 8 Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні»( 448/96-ВР ), у зв'язку із виявленням Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку (далі — Комісія) порушення ВАТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «АКТИВ-ДНІПРО» (код ЄДРПОУ — 34367414) (далі — ВАТ «ЗНКІФ «АКТИВ-ДНІПРО») вимог п. 5 розділу ХVІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про акціонерні товариства»( 514-17 ) в частині не приведення статуту та внутрішніх положень у відповідність до норм цього Закону, та з метою захисту інтересів інвесторів у цінні папери, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

    1. Зупинити з 24 вересня 2013 року внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів ВАТ «ЗНКІФ «АКТИВ-ДНІПРО» та до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів ВАТ «ЗНКІФ «АКТИВ -ДНІПРО» на строк до усунення порушення.

    2. Заборонити будь-якому реєстратору, що здійснює ведення системи реєстру власників іменних цінних паперів ВАТ «ЗНКІФ «АКТИВ -ДНІПРО», здійснювати операції щодо внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів ВАТ «ЗНКІФ «АКТИВ -ДНІПРО».

    3. Заборонити ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ «Національний депозитарій України» (код за ЄДРПОУ 30370711) та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента ВАТ «ЗНКІФ «АКТИВ -ДНІПРО» у депозитарній системі України, здійснювати облікові операції щодо внесення змін до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів ВАТ «ЗНКІФ «АКТИВ -ДНІПРО».

    4. Зобов'язати ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» (код за ЄДРПОУ 35917889) та ПАТ «Національний депозитарій України» (код за ЄДРПОУ 30370711) невідкладно довести до відома зберігачів, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента ВАТ «ЗНКІФ «АКТИВ -ДНІПРО» у депозитарній системі України, дане рішення Комісії.

    5. Асоціації «Українські фондові торговці» (код за ЄДРПОУ 33338204), Українській Асоціації Інвестиційного Бізнесу (УАІБ) (код за ЄДРПОУ 23152037), Професійній асоціації реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД) (код за ЄДРПОУ 24382704) довести до відома членів відповідних асоціацій інформацію про дане рішення Комісії.

    6. Зобов'язати ВАТ «ЗНКІФ «АКТИВ -ДНІПРО» невідкладно довести до відома реєстратора, що здійснює ведення системи реєстру власників іменних цінних паперів ВАТ «ЗНКІФ «АКТИВ -ДНІПРО», дане рішення Комісії.

    7. ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ «Національний депозитарій України» (код за ЄДРПОУ 30370711) та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента ВАТ «ЗНКІФ «АКТИВ -ДНІПРО» у депозитарній системі України, у триденний термін з моменту отримання ними копії цього рішення повідомити Комісію про його виконання.

    8. Зобов'язати ВАТ «ЗНКІФ «АКТИВ -ДНІПРО» у п'ятиденний термін з моменту усунення порушення повідомити Департамент спільного інвестування та регулювання діяльності інституційних інвесторів Комісії (О. Симоненко) з доданням копій відповідних документів.

    9. Департаменту спільного інвестування та регулювання діяльності інституційних інвесторів Комісії (О. Симоненко) за результатом аналізу отриманих документів про усунення порушення ВАТ «ЗНКІФ «АКТИВ -ДНІПРО» підготувати проект рішення Комісії щодо відновлення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів.

    10. Департаменту спільного інвестування та регулювання діяльності інституційних інвесторів Комісії (О. Симоненко) протягом трьох робочих днів забезпечити відправлення у встановленому порядку копії цього рішення ВАТ «ЗНКІФ «АКТИВ -ДНІПРО» та відповідним учасникам Національної депозитарної системи України.

    11. Департаменту спільного інвестування та регулювання діяльності інституційних інвесторів Комісії (О. Симоненко) протягом трьох робочих днів повідомити про прийняте рішення Асоціацію «Українські фондові торговці» (код за ЄДРПОУ 33338204), Українську Асоціацію Інвестиційного Бізнесу (УАІБ) (код за ЄДРПОУ 23152037), Професійну асоціацію реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД) (код за ЄДРПОУ 24382704).

    12. Управлінню інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (А. Заїка) забезпечити опублікування цього рішення в офіційному друкованому виданні Комісії.

  • 13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Комісії Є. Воропаєва.
  • Голова Комісії

    Д. Тевелєв

    Протокол засідання Комісії від 24.09.2013 р. № 49

    Юридичний портал Справедливість

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента .

    Экс-первый заместитель главы Администрации Президента А.Портнов объявлен в розыск Министерство внутренних дел объявило в розыск бывшего первого заместителя главы Администрации Президента Андрея Портнова. Об этом сообщается на сайте Министерства внутренних дел в разделе «лица, ...

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича

    В ГПУ допросили экс-министра юстиции А.Лавриновича В Генеральной прокуратуре провели допрос бывшего министра юстиции Александра Лавриновича в производстве о злоупотреблении служебным положением во время расходования государственных денег в сумме ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде ...

    До уваги водіїв! У центрі Києва на Новий рік буде перекрито рух транспорту Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року до 06:30 ...